cbgoldman sachs

Goldman Sachs ha publicat els seus comptes del primer trimestre de 2018. L'entitat ha informat que els seus beneficis han estat de 2.367 milions de dòlars o el que és el mateix 6,95 dòlars per acció, enfront dels 5,58 dòlars esperats pels analistes. El benefici és un 26,6% més en comparació amb la de l'any anterior.

La xifra de negoci neta de l'influent banc de Wall Street va sumar un total de 10.036 milions de dòlars (8.111 milions d'euros) durant els tres mesos finalitzats el passat 31 de març, un 25% més que durant el mateix trimestre d'un any abans, amb un increment del 78% dels ingressos per interessos i d'un 21% dels ingressos sense interessos. Les accions de la companyia pugen un 0,4% a les operacions prèvies a l'obertura de Wall Street.

En concret, els ingressos del negoci de banca d'inversió van créixer un 5%, mentre la seva activitat de gestió va facturar un 17% més i va registrar un increment del 33% en els ingressos com a creador de mercat. Així mateix, els ingressos per comissions van augmentar un 12% interanual.

"El sòlid comportament dels nostres negocis va produir una forta rendibilitat durant el primer trimestre. Estem ben posicionats per servir als nostres clients a mesura que l'economia mundial continua mostrant fortalesa i els bancs centrals redueixen certs aspectes dels estímuls de política", ha indicat el president i conseller delegat de Goldman Sachs, Lloyd Blanckfein.

La setmana passada, JP Morgan Chase, el major banc nord-americà per actius, va informar que havia obtingut un benefici net de 8.712 milions de dòlars (7.074 milions d'euros) durant el primer trimestre de l'any, mentre que Citigroup va comptabilitzar uns guanys de 4.620 milions de dòlars (3.750 milions d'euros) durant el mateix període. De la seva banda, Wells Fargo va guanyar 5.533 milions de dòlars (4.487 milions d'euros) i Bank of America va informar d'un benefici net de 6.490 milions de dòlars (5.246 milions d'euros).

Noticias relacionadas

contador