ep el presidente de telefonica jose maria alvarez pallete durante una charla en la primera jornada
Alberto Ortega - Europa Press

Gerro d'aigua freda per a Telefónica. Els experts de JP Morgan li han retallat el preu objectiu a 3,50 euros per acció des dels anteriors 4,10 euros i han reiterat el consell d'infraponderar el valor a les carteres.

  • 3,96€
  • 0,03%

Per a aquests analistes, l'operadora de telecomunicacions espanyola és una de les empreses menys atractives del sector, ja que les preferències se centren en altres noms com BT Group i Deutsche Telekom.

En el cas de la companyia britànica, han reiterat el seu consell de sobreponderar i han elevat la seva valoració fins als 290 penics; i per a l'empresa alemanya, també han reiterat sobreponderar i han augmentat el preu objectiu fins als 28,50 euros des de 27.

JP Morgan també aposta per altres operadors europees com KPN (sobreponderar; preu objectiu de 4,40 euros) i Tele2 (sobreponderar; 160 corones noruegues).

La valoració d'aquests experts contrasta amb la publicada recentment per Banc Santander, que va reiterar el consell de comprar sobre Telefónica, amb un objectiu alcista de 5,80 euros per acció.

A més, l'entitat nord-americana continua apostant pels operadors de torres de telecomunicacions, ja que ha reiterat el seu consell de sobreponderar sobre Cellnex, tot i que ha retallat la seva valoració fins als 59 euros des dels 66 euros.

Noticias relacionadas

contador