• La companyia ha incrementat un 7% els seus ingressos totals durant el primer trimestre de 2018
john flannery headshot 2

General Electric (GE) ha superat les expectatives dels analistes en els seus resultats del primer trimestre anunciats per la pròpia companyia aquest divendres. Les accions de GE s'han disparant un 6% a la preobertura de Wall Street.

  • 162,35$
  • 0,68%

La companyia ha incrementat un 7% els seus ingressos totals durant el primer trimestre de 2018 després de registrar 28.660 milions de dòlars, respecte als 26.800 milions que es va apuntar durant el mateix període de 2017. En termes ajustats, General Electric ha elevat el dividend a 16 centaus, respecte als 12 centaus previstos pels analistes.

Entre els negocis de GE, els ingressos en la divisió d'electricitat van caure un 9% fins als 7.220 milions de dòlars, però es van situar per sobre de les previsions (6.700 milions de dòlars).

D'altra banda, els ingressos d'aviació van ser un 7% superiors a les expectatives i els del petroli i el gas van millorar en un 74% el projectat pels experts.

"El primer trimestre és un pas endavant al nostre pla de 2018 i estem veient senyals de progrés en el nostre acompliment", ha afirmat el president i conseller delegat del grup, John Flannery. "Els guanys industrials, l'efectiu i els marges van millorar any rere any. Vam reduir els costos estructurals en 805 milions de dòlars i estem en camí de superar el nostre objectiu de reduir 2.000 milions de dòlars en costos".

Noticias relacionadas

contador