• El conglomerat industrial no descarta una escissió dels seus negocis
  • Els seus resultats del quart trimestre van ser mal acollits pel mercat
john flannery headshot 2

Els analistes de Deutsche Bank s'han mostrat molt pessimistes amb General Electric, ja que han aconsellat 'vendre' les seves accions, amb una valoració de 15 dòlars per títol.

  • 161,24$
  • 1,29%

General Electric és un conglomerat industrial i financer que està travessant un delicat moment borsari des de fa diversos mesos, quan va retallar la seva previsió de beneficis, cosa que, al seu torn, el va obligar a retallar de manera molt important el seu dividend.

Durant els últims dotze mesos, les seves accions s'han enfonsat un 41%. Aquest dimarts, els seus títols van caure un 2,93%, fins als 18,21 dòlars, després de presentar uns resultats del quart trimestre que no van agradar al mercat. El grup va registrar un càrrec després d'impostos de 6.200 milions de dòlars per la seva cartera d'assegurances, que pertany a la seva filial General Electrics Capital.

Durant la presentació dels comptes, el nou conseller delegat i president, John Flannery, va confirmar que estaven estudiant la separació de les seves grans divisions en diverses companyies independents cotitzades. Un canvi dràstic en una estratègia de diverses dècades durant les quals GE sempre ha apostat per integrar empreses mitjançant operacions corporatives.

Noticias relacionadas

contador