• El CEO del grup ha anunciat el nou full de ruta del conglomerat, per la qual se centrarà en tres línies de negoci
general electric

En el marc del seu nou pla de reorganització, el nou CEO de General Electric, John Flannery, ha anunciat el seu full de ruta per a la companyia. El grup ha anunciat que se centrarà en tres dels seus principals negocis: aviació, energia i salut, segons informa el diari The Wall Street Journal. Aquesta nova estratègia suposarà també una retallada de milers de llocs de treball o la venda de negocis per valor de 20.000 milions de dòlars (uns 17.145.000 d'euros).

  • 164,49$
  • 1,32%

A més, la Junta Directiva de General Electric ha decidit retallar el dividend trimestral en un 50%, fins a 0,12 dòlars per acció en circulació davant de l'assignació actual, de 0,24 dòlars. Segons ha comunicat la companyia, aquesta reducció es produeix pel deteriorament de la posició d'efectiu i entrarà en vigor a partir del proper pagament de dividend, que tindrà lloc el proper mes de desembre.

La reducció del dividend es produeix pel deteriorament de la posició d'efectiu

"Comprenem la importància d'aquesta decisió per als nostres accionistes i no l'hem pres a la lleugera. Estem enfocats a impulsar el retorn total dels accionistes i creiem que aquesta és la decisió correcta per alinear el nostre pagament de dividends amb la generació de flux d'efectiu", ha declarat el president i CEO de GE, John Flannery. "Estem actuant amb urgència per fer que GE sigui més simple i més fort per impulsar el creixement i crear més valor per als nostres accionistes", ha argumentat Flannery.

Al pre-market, el volum de negociació d'accions prèvies a la comercialització de GE ha superat els quatre milions. A aquesta hora, les seves accions es deixen gairebé un 6% a Wall Street.

Flannery va reconèixer després de l'última presentació de resultats del grup que "va ser un trimestre molt difícil", ja que va reduir el benefici un 9,7% el tercer trimestre, fins als 1.800 milions de dòlars (1.524.000 d'euros). En l'acumulat de l'any, el benefici s'ha desplomat un 23,1% enfront de 2016, fins als 3.604.000 de dòlars (3.052 milions d'euros).

A més, GE ja va reduir llavors la seva previsió de beneficis per al conjunt de l'exercici, en què preveu aconseguir un benefici per acció d'entre 1,05 i 1,10 dòlars, enfront de l'anterior forquilla d'entre 1,60 i 1,70 dòlars.

Noticias relacionadas

contador