• Les accions de General Electric cotitzen amb pujades de gairebé el 3% al mercat pre-market
general electric

General Electric (GE) ha nomenat John Flannery com a president i CEO de la companyia després del cessament de Jeff Immelt d'aquest càrrec. Això no obstant, Immelt romandrà com a president fins a final d'aquest any. Les accions de la companyia cotitzen amb pujades properes al 3% al pre-market, les operacions que es realitzen abans de l'obertura del mercat.

  • 164,49$
  • 1,32%

John Flannery, actual president i CEO de GE Healthcare, ha estat nomenat director general de l'empresa a partir de l'1 d'agost de 2017, i president i CEO, a partir de l'1 de gener de, 2018.

Flannery, de 55 anys, va començar la seva carrera en General Electric Capital el 1987, on es va centrar en l'avaluació de risc de compres palanquejades. A més, el director financer Jeff Bornstein es convertirà en vicepresident de la companyia.

L'empresa ha assenyalat que les mesures eren part del seu pla de successió.

El director executiu designat "ha portat les empreses financeres i industrials complexos pertot el món, incloent-hi l'execució de GE Healthcare, GE a l'Índia i l'equip de desenvolupament de negocis de GE a través de l'exitosa adquisició d'Alstom," ha assenyalat Jack Brennan, director independent de la companyia i ho recull Bloomberg.

"L'anunci d'avui representa el major honor de la meva carrera", va declarar Flannery, que va indicar que dedicarà els propers mesos a prendre contacte amb els inversors, clients i empleats amb la finalitat de determinar els pròxims passos de GE.

Per la seva banda, Jeff Immelt, de 61 anys, va assenyalar el seu successor com "la persona adequada per liderar GE en l'actualitat", i va destacar la seva àmplia experiència en diferents àrees de negoci, cicles i regions geogràfiques.

Immelt havia estat sota pressió enmig d'una caiguda de les accions de GE al nivell més baix en un any i mig. Les accions han caigut un 12% aquest any, en comparació amb un guany de 8,6% per a l'índex Standard & Poor 500.

contador