tienda gamestop

GameStop ha anunciat aquest dimecres, després del tancament de mercat, els seus resultats del primer trimestre, encara que les notícies amb les que realment s'ha quedat el mercat són el nomenament d'un nou conseller delegat, Matt Furlong, fins ara cap del negoci australià d'Amazon, i la possibilitat que la companyia pugui tornar a vendre fins a 5 milions de noves accions, cosa que va provocar que els seus títols caiguessin un 7%.

Els resultats de GameStop van estar per sobre del que esperava el mercat. L'empresa va anunciar unes pèrdues netes de 66.800.000 de dòlars en comparació amb els números vermells de 165.700.000 del primer trimestre del 2020. Les pèrdues netes ajustades van quedar en 29,4 milions d'dòlars enfront dels -157.600.000 d'ara fa un any.

Les vendes netes de la companyia van augmentar un 25,1%, fins als 1.277 milions durant el període, en comparació amb els 1.021 milions del primer trimestre del l'any fiscal 2020, superant una reducció de gairebé el 12% a la base global de botigues i els continus tancaments d'establiments a tot Europa a causa de la pandèmia.

NOU CEO

GameStop va comunicar també aquest dimecres que Matt Furlong substituirà el seu anterior CEO, George Sherman. Al mateix temps, Mike Recupero, amb una carrera de més de 17 anys a Amazon, succeirà Jim Bell com a director financer.

Furlong s'hi incorporarà el 21 de juny, mentre que Recupero, que va ser director financer del negoci de consum d'Amazon a Amèrica de Nord, s'hi incorporarà el 12 de juliol, va dir la companyia.

Furlong va supervisar una part petita, però creixent del negoci d'Amazon com a cap de país per a Austràlia, un paper que el seu perfil de LinkedIn diu que va assumir al maig de 2019, informa Reuters. Sota el comandament de Furlong, les vendes netes de la unitat que opera Amazon a Austràlia es van duplicar aproximadament el 2020, fins a arribar als 1.120 milions de dòlars australians (867.000.000 de dòlars) pel que fa a l'any anterior.

Noticias relacionadas

contador