gamestop portada

El fenomen GameStop segueix sent el gran protagonista de les borses aquest dijous. Després d'arribar a marcar nous màxims històrics en els 500 dòlars, l'empresa corregeix, presa de la volatilitat, i cau un 24% fins als 264 dòlars.

La conxorxa Reddit, sostinguda per diversos foreros que es van proposar 'atacar' títols com aquest amb un alt percentatge de curts, ha llançat al títol des dels 19 dòlars amb els quals entrava en aquest any fins als 500 en què ha arribat a cotitzar.

Després de tocar els anomenats 500 dòlars, i en un clar homenatge a la volatilitat que envolta l'acció, GameStop ha corregit i cotitza ara a l'entorn dels 422 dòlars. Al salvavides dels usuaris de Reddit s'ha sumat aquesta setmana Elon Musk, que en forma de tuit tirava un cable a l'empresa, que es disparava fins a un 135% després del seu suport públic.

"Gamestonk!", és l'única paraula que va haver de pronunciar en Twitter per arengar encara més les masses, que ja de per si han acudit enfervorides a ressuscitar el títol d'una empresa a la vora de la fallida i sobre el qual fins fa poc sobrevolaven els voltors carronyers en forma de curts.

Noticias relacionadas

contador