ep parque eolicosiemens gamesa 20190603132806
SIEMENS GAMESA - Archivo
18,05€
  • 0,00€
  • 0,00%

Siemens Gamesa negocia amb Senvion per fer-se amb els seus actius a Europa. Així ho ha anunciat la companyia espanyola a través d'un fet rellevant enviat a la CNMV. El grup qualifica aquestes converses d'"exclusives i no vinculants", a més d'afegir que els actius estarien "lliures de deute financer".

En arribar a un acord "durant les pròximes setmanes", Gamesa destaca que "una eventual operació no tindria cap impacte financer en els comptes anuals de l'exercici 2019.

L''utilitiy' va ser notícia la passada setmana. Gamesa pretén treure a borsa el seu negoci energètic el setembre de 2020.

"Estem molt emocionats per allò que la companyia tindrà a la seva cartera i perquè sigui una entitat cotitzada independent al voltant d'aquestes dates de l'any que ve", va indicar a Reuters la consellera delegada de la divisió d'energia i gas de Siemens, Lisa Davis, en els marges d'un esdeveniment del sector energètic a Abu Dhabi.

L'executiva també va subratllar que la separació de Siemens en dues empreses diferents permetrà a la companyia que aglutini el negoci energètic i ser "molt independent" i estar "molt centrada" al mercat.

Siemens va plantejar l'operació el maig d'aquest any per centrar els seus esforços de creixement en els segments de negoci de l'automatització, la digitalització industrial i les infraestructures intel·ligents.

Noticias relacionadas

contador