ep turbinasiemens gamesa10 mw
SIEMENS GAMESA - Archivo
18,05€
  • 0,00€
  • 0,00%

Siemens Gamesa continua reforçant la seva col·laboració amb MidAmerican Energy Company, a qui subministrarà 21 aerogeneradors SG 4-5-145 per al projecte Southern Hills Expansion, a l'estat d'Iowa. La companyia mantindrà, a més, les turbines durant tres anys i mig.

Aquest model de turbina, una referència per a emplaçaments de vents mitjans, ha estat dissenyada per oferir una potència flexible d'entre 4,2 i 4,8 MW, amb el qual s'adapta millor a les característiques de cada projecte i augmenta així la rendibilitat dels parcs on s'instal·la.

"Estem orgullosos d'haver estat seleccionats un cop més per MidAmerican, cosa que reforça la nostra relació amb un client molt important per a nosaltres", va explicar José Antonio Miranda, CEO de la divisió Onshore de Siemens Gamesa per a Amèrica.

"Aquesta comanda demostra, a més, l'èxit comercial de l'SG 4.5-145, de la qual hem venut al voltant d'1,4 GW als Estats Units, Canadà i Mèxic, i estem convençuts que aquest nombre seguirà creixent".

Siemens Gamesa ha instal·lat més de 10.000 aerogeneradors als Estats Units amb gairebé 20 GW de capacitat instal·lada.

Concretament, a Iowa, la companyia ha instal·lat gairebé 1.400 turbines que sumen un total de 3,5 GW, dels quals gairebé 3 GW han estat subministrats a MidAmerican, xifra que posa en evidència l'estreta col·laboració entre les dues companyies.

Noticias relacionadas

contador