ep videollamada por la app zoom
ZOOM

Zoom està vivint una nova jornada de fortes pujades a la borsa. Les accions de l''app' de videotrucades avancen més d'un 5% aquest dimecres després de presentar uns resultats molt per sobre de les expectatives del consens.

  • 60,00$
  • 0,20%

Ha declarat uns ingressos de 328 milions de dòlars, un 62% per sobre del que estimava el consens, que havia calculat en uns 203 milions. Aquestes xifres tenen molt a agrair-li al coronavirus.

"La pandèmia ha posat en focus en Zoom i s'ha convertit en una marca molt coneguda, tant en l'àmbit professional com a títol personal. Els tancaments de les empreses han portat a la gent a treballar i socialitzar des de casa", explica David Madden, analista de CMC Markets

Encara que l'efecte coronavirus podria esgotar-se aviat, "la gent tindrà més llibertat, per la qual cosa el grup podria veure una caiguda en el demanda", afirma Madden. Tanmateix, això no sembla que hi hagi a produir-se en un futur pròxim, la majoria dels experts aposten perquè el teletreball ha vingut per a quedar-se, inclòs el propi Madden.

"És probable que hi hagi un enfocament major cap a treballar des de casa, per la qual cosa els serveis de Zoom són propensos a veure un augment en la demanda durant els pròxims anys", afirma l'expert.

Tot i que el futur es presenta encoratjador, des de la companyia no volen fer-se il·lusions. Kelly Steckelberg, directora financera de Zoom, assegura que tenen un enfocament conservador; a més, estan tenint en compte que hi haurà taxes d'abandonament: preveuen que un gran nombre de persones deixarà d'utilitzar els seus serveis.

Els números verds avui són del tot una excepció. El confinament de la gran majoria de la població durant els últims mesos l'ha catapultat en borsa fins a tal punt que enguany les seves accions han avançat prop d'un 220%. Actualment està cotitzant prop dels 200 dòlars per acció, els seus màxims històrics.

Noticias relacionadas

contador