ep sede de indra
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Indra cau més d'un 4% després de presentar els resultats trimestrals al tancament del mercat aquest dimecres. La companyia "ha incomplert àmpliament les previsions a nivell operatiu i net", en paraules dels analistes de Renta 4.

  • 18,20€
  • 0,55%

L'entitat de banca privada destaca favorablement, tot i això, "l'evolució de la contractació, que hauria d'impulsar la captura d'ingressos, mentre que el pla d'acció hauria d'adequar l'estructura d'Indra a la situació actual."

Renda 4 posa tot seguit el preu objectiu de Indra en revisió (abans estava en els 12,1 euros per acció) i li reitera la seva recomanació de 'mantenir'. Els seus analistes creuen que els títols de la cotitzada de l'Ibex reflecteixen actualment "un escenari molt negatiu".

Al Banc Sabadell són una mica més generosos, i els seus experts afirmen que estem davant uns resultats mixtos per part d'Indra: "Afectats pel coronavirus però millor en caixa i cartera de comandes". Continuen per assenyalar que "malgrat que els resultats són dolents, tenen més solidesa en flux de caixa i bones perspectives a mitjà termini pel pla d'estalvi de costos i per la bona marxa de la cartera de comandes".

L'entitat financera reitera així el seu consell de 'comprar' els títols d'Indra, ja que "tenint en compte la caiguda de l'acció (des dels seus màxims de febrer ha caigut un 39%), qualsevol feblesa l'aprofitaríem per invertir".

Noticias relacionadas

contador