ep tren de talgo en egipto
TALGO

Talgo està caient amb força aquest dilluns (s'ha arribat a deixar més d'un 7% per acabar tancant amb pèrdues del 6,17%) després que divendres el grup hongarès Magyar Vagon confirmés que estudia una OPA a 5 euros, però afegís que "no existeix certesa que es formularà", cosa que repeteix l'escenari que ja es va veure al novembre de l'any passat.

  • 4,41€
  • -0,45%

Els experts de Banc Sabadell retallen aquest dilluns el seu consell sobre Talgo de comprar a vendre. Les raons per prendre aquesta decisió són tres. En primer lloc, el potencial alcista escàs dels títols respecte al preu de l'OPA. En segon lloc, que Talgo ja cotitza per sobre del preu objectiu de 4,4 euros i, en tercer lloc, que consideren poc probable que es produeixi una contraOPA.

Les converses entre el grup hongarès i Talgo se centren en els finançaments de Talgo subjectes a canvi de control. Com que la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) no permet sotmetre l'oferta a la condició d'obtenció del consentiment de les entitats finançadores pel canvi de control, el grup hongarès ha manifestat que no hi ha certesa que s'hagi de formular finalment una OPA.

Bankinter també ha retallat el seu consell sobre Talgo de neutral a vendre.

"La situació actual és que no s'ha confirmat la formulació de l'oferta, i per això el valor hauria de perdre progressivament la pujada de dijous passat. A l'exercici 2024 l'acció portava un -0,5% fins a la sessió de dijous i cotitza per sobre dels múltiples del sector, la nostra valoració de Talgo apunta als 4,22 euros, per això, el recomanem vendre", expliquen.

Noticias relacionadas

contador