ep supermercado dia 20180716121901
Europa Press - Archivo

DIA s'està comportant de forma extremadament volàtil durant els primers compassos de la sessió d'aquest dilluns. La companyia -que es va disparar un 17% al tancament de divendres passat sense cap notícia oficial que justifiqués aquestes alces i, en principi, encoratjada per les especulacions del possible interès d'Amazon en adquirir-la- ha obert amb caigudes del 2%, ha passat a pujar un 5% i ara cedeix un 3%, tot això amb escassos minuts de diferència.

Dia

  • 0,01€
  • -1,54%

Okdiario publicava divendres passat que Amazon podria estar interessada a adquirir DIA. La companyia no va voler pronunciar-se sobre aquesta notícia, però fonts de mercat han indicat a Bolsamanía que és "rotundament falsa". En tot cas, aquests rumors, sumats al caràcter cada vegada més volàtil dels títols de la cadena de distribució, van portar DIA a disparar-se amb moltíssima força fins a acabar la sessió amb alces 17%.

DIA va marcar la setmana passada un nou mínim històric als 1,8075 euros per després reaccionar a l'alça, de forma molt brusca, divendres. Els experts de Bolsamanía analitzaven divendres la possibilitat que aquesta reacció tan insòlita suposés el final de les caigudes per DIA i preveien que els descensos podien continuar, ja que "els màxims i els mínims decreixents segueixen aquí, intactes. I així no es puja ". A més, precisaven que el gran rebot no havia donat lloc a una figura de volta com a tal. "En formar-se aquesta, li portarà el seu temps", apuntaven.

Amb tot, els analistes tècnics de Bolsamanía reconeixien que, amb les alces de divendres, DIA dibuixava un 'martell' setmanal "que acostuma a portar amb sí importants rebots a curt termini". "Mentre es respectin els mínims dels 1,8075 euros, la possibilitat d'assistir a un rebot de certa consideració és un fet que no es pot descartar", afegien aquests experts.

DIA cotitza a aquestes hores als 2,082 euros, amb retallades del 3,24%.

Noticias relacionadas

contador