ep ford kuga

Les vendes de Ford a la Xina es van situar en 400.443 vehicles durant el primer semestre de l'any, xifra que es tradueix en una caiguda del 25% respecte als primers sis mesos de l'exercici precedent, segons dades publicades per l'empresa.

  • 12,85$
  • -1,50%

Per divisions, Changan Ford (CAF) ha matriculat 232.320 automòbils aquest any, un 35% en comparació amb el mateix període de l'any anterior, mentre que el mes passat va lliurar 62.057 unitats, un 38% menys que al juny de 2017.

L'automobilística nord-americana està atrapada enmig de la guerra comercial entre la Xina i els EUA

Els registres de JMC van baixar un 5% entre gener i juny en comparació amb el primer semestre del curs passat, fins a les 135.961 unitats, i un 7% durant el sisè mes de l'any, fins a les 22.806 unitats.

Per la seva banda, Lincoln va ser l'única marca del grup nord-americà que va incrementar les seves vendes semestrals, fins a les 24.314 unitats, un 4% més, i el juny, fins a les 4.350 unitats, un 12% més.

"Sempre hem sabut que seria un any difícil per a nosaltres a causa del nostre cicle de producte. No obstant això, estem intensament enfocats en la nostra estratègia 'In China, for China' (A la Xina, per a la Xina). Treballem en estreta col·laboració amb els nostres socis per enfortir el nostre negoci principal, millorar la nostra capacitat operativa i capitalitzar les oportunitats dels mercats emergents", ha assenyalat el president de Ford a Àsia Pacífic i president i conseller delegat de Ford China, Peter Fleet.

De tots els vehicles que Ford ha lliurat al país asiàtic durant el primer semestre, 7.848 unitats van ser importades, un 20% menys, de les quals 1.769 unitats van correspondre al mes passat, un 1% menys.

Noticias relacionadas

contador