ep archivo - piscina de fluidra 20210310204304
FLUIDRA - Archivo

Fluidra ha adquirit el fabricant nord-americà de components per a piscines i spas Custom Molded Products (CMP) per 245 milions de dòlars (205 milions d'euros) a Tenex Capital Management.

  • 19,93€
  • 1,37%

L'import ha estat totalment pagat "al tancament amb les línies d'efectiu i deute existents en Fluidra", segons ha informat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

La multinacional de piscina i wellness ha destacat aquest dimecres en un comunicat que els productes i l'experiència de fabricació de CMP es complementen amb el negoci de Fluidra i "generarà més oportunitats de creixement i valor per als clients".

CMP és un proveïdor de solucions innovadores per a la indústria de l'aigua amb fins recreatius i inclou marques com DEL, Brilliant Wonders, SpaMaster i Bobé.

Amb base a Newnan (Geòrgia), CMP opera diverses instal·lacions de fabricació i distribució en nombrosos punts dels Estats Units i la Xina, i compta amb distribuïdors i OEM dels Estats Units, Canadà, Amèrica Llatina, Europa, Austràlia i Orient Mitjà.

Fluidra ha informat que el palanquejament proforma de 2020 "continua dins de l'objectiu de 2x, mentre que es manté un sòlid perfil de generació de caixa", i espera que la transacció tingui una aportació positiva en el Benefici per Acció en Efectiu de Fluidra des d'un inici.

S'ELEVEN LES PREVISIONS 2021

Amb aquesta operació, Fluidra eleva les seves previsions per a aquest any: un augment de vendes del 6-9% al 12-15%; el creixement de guanys en efectiu per acció (EPS) puja del 12-20% al 17-25%; i el marge EBITDA segueix entre el 22,5% i 23%.

El conseller delegat de Fluidra, Bruce Brooks, ha valorat que CMP és "un encaix perfecte -comercial, operativa i culturalment- i representa una valuosa ampliació" de les operacions actuals a Amèrica del Nord.

Ha afegit que l'adquisició els permet ampliar la cartera de productes en àrees estratègiques per poder satisfer millor la demanda dels nostres clients, "així com entrar al nou mercat OEM de spas".

El conseller delegat de CMP, Tom Moore, ha constatat una "gran oportunitat de creixement" amb l'operació, després de la qual l'equip de CMP i la seva base d'operacions romandran a Geòrgia.

Noticias relacionadas

contador