ep nh 20180726185414
NH - Archivo

L'agència de qualificació Fitch ha revisat la perspectiva d’NH Hotels a 'estable' des de 'positiu', i ha confirmat el 'B +', després de l'adquisició per part de Minor d'una participació del 94,1% de la companyia hotelera l'octubre de l'any passat. Segons Fitch, la revisió "reflecteix el risc del nou accionista".

"La revisió de la perspectiva reflecteix el risc que el nou accionista pugui influir en l'estructura financera d’NH, cosa que porta un augment del palanquejament a un nivell no consistent", explica l'agència.

Gràcies als esforços per millorar la qualitat dels actius i el poder de fixació de preus, NH demostra un sòlid acompliment operatiu

"La qualificació ara també resumeix el fet que, tot i l'absència de vincles legals, com a garanties o préstecs entre companyies, entre la matriu, Minor i la subsidiària, NH, la qualificació d’NH ara està limitada també pel perfil creditici del grup consolidat de menor importància, que Fitch estima que està altament palanquejat".

Tot i això, afegeix que "gràcies als beneficis dels esforços per millorar la qualitat dels actius i el poder de fixació de preus, NH ha seguit demostrant un sòlid acompliment operatiu i ha progressat en el desaprofitament, recolzant la seva qualificació de 'B +'".

Després de l'adquisició, durant l'últim trimestre de 2018, les dues companyies asseguren que ja han començat a treballar en la definició d'un nou pla estratègic encaminat a aprofitar la complementarietat de les seves carteres d'hotels, la implementació d'economies d'escala amb una base de clients més àmplia i l'exploració de vies de desenvolupament per a totes les seves marques en diferents geografies.

Noticias relacionadas

contador