ferrovial portada logo cartel
28,92€
  • 0,08€
  • 0,28%

Ferrovial, a través de la seva filial Cintra, ha arribat a un acord amb la companyia britànica d'infraestructures John Laing per a la transmissió d'un 11,7% de la societat Ruta del Cacau per 28.590.000 d'euros. Com a resultat d'aquesta operació, que generarà una plusvàlua de 10,69 milions d'euros per a Ferrovial, la seva participació en l'empresa concessionària passa a ser del 30%.

Aquesta operació generarà una plusvàlua de 10,69 milions d'euros per a Ferrovial

Segons ha informat la companyia en un comunicat, el consorci liderat per Cintra es va adjudicar aquest projecte 2015. El contracte contempla l'actuació en 236 quilòmetres de carretera, amb una concessió de 25 anys des de la signatura del contracte i la possibilitat d'estendre per altres quatre anys més.

El tancament financer del projecte es va produir el novembre de 2018 i van participar sis entitats en un crèdit sindicat: BBVA Colombia, SA, Bancolombia, SA, Financera de Desenvolupament Nacional (FDN), Banc Interamericà de Desenvolupament (IDB Invest), Fons de Deute BlackRock i Fons de Deute Unió per a la Infraestructura (UPLI).

Per la seva banda, John Laing adquireix en total un 30% de les accions, ja que els altres dos socis del consorci, Colpatria i Ashmore, venen també part de les seves accions.

Noticias relacionadas

contador