proyecto-construccion-ferrovial
Ferrovial
28,92€
  • 0,08€
  • 0,28%

Ferrovial ha tancat la venda de la seva divisió de serveis a Austràlia, Broadspectrum, per 303 milions d'euros a la companyia Ventia Services Group. Així ho ha comunicat la mateixa companyia a través d'un fet rellevant enviat a la CNMV aquest dilluns. Aquesta desinversió suposarà pèrdues de 270 milions per a la cotitzada de l'IBEX.

L'EBITDA de Broadspectrum és de 33 milions d'euros i s'espera que l'operació es tanqui un cop les autoritats pertinents li donin llum verda.

Ferrovial posa així punt i final a l'operació després de posar a la venda els seus actius a Austràlia a finals de 2018. Aquesta divisió està formada per quatre àrees de negoci: medi ambient, recursos naturals, manteniment d'infraestructures i serveis d'energia.

Des de la companyia destaquen que "la gana inicial pel perímetre complet de Ferrovial Serveis ha donat lloc a un enfocament més concret". Cal recordar que Broadspectrum va estar en el centre de la polèmica el 2017 després de prestar serveis a dos centres d'immigrants il·legals a Manus i Nauru. Els analistes de Banc Sabadell reconeixen que es tracta d'una notícia positiva que "la companyia vagi executant el seu pla de desinversió de l'àrea de serveis".

Noticias relacionadas

contador