ep archivo   autopista construida por acciona y ferrovial en australia
ACCIONA - Archivo

Ferrovial puja a la borsa després de rebre una millora de recomanació i valoració per part del banc americà Citi. En concret, els experts d'aquesta entitat han elevat el seu consell a mantenir i el preu objectiu als 26,30 euros per acció, ja que han augmentat entre un 10% i un 14% la previsió d'EBITDA per al període 2023. 2025.

  • 28,92€
  • 0,28%

"L'actualització d'estimacions es deu principalment a una recuperació continuada del trànsit al negoci d'Autopistas", expliquen.

Tot i això, mantenen certa cautela en la recuperació del trànsit aeri a l'aeroport londinenc de Heathrow, i tenen presents els impactes de la inflació en el marge del negoci de construcció.

"Augmentem el nostre preu objectiu fins als 26,30 euros per acció per reflectir els canvis en les nostres estimacions", cosa que justifica la pujada de la seva recomanació fins a mantenir.

"De cara als propers resultats, buscarem més comentaris sobre la inflació, els dividends dels actius més grans de Ferrovial, la recuperació del trànsit i possibles operacions corporatives", conclouen des de Citi.

Noticias relacionadas

contador