ep autopista que ferrovial ampliara en estados unidos
FERROVIAL

Ferrovial s'ha adjudicat un contracte de 1.460 milions d'euros a Austràlia amb el grup malaisi Gamuda Berhad per dissenyar i construir un tram d'autopista a Nova Gal·les del Sud.

  • 28,92€
  • 0,28%

Es tracta de la circumval·lació de Coffs Harbour, un dels trams més importants de l'anomenada autopista del Pacífic; i és un dels contractes més importants aconseguits per Ferrovial a Austràlia, encara que la seva participació al consorci és del 50%.

"Bones notícies per a Ferrovial. El contracte implica incrementar un 7% la seva cartera d'obra pendent d'executar. A més, reforça la seva posició al mercat australià d'obra pública", assenyalen des de Bankinter, empresa que aconsella comprar el valor, amb un preu objectiu de 28,50 euros.

"Estimem un impacte positiu en cotització, encara que moderat. Les seves concessions de transport, que representen més del 80% de la valoració, es veuran beneficiades per la recuperació de demanda, i la pujada de tarifes ofereix certa protecció davant de la inflació", afegeixen aquests experts.

Noticias relacionadas

contador