ep archivo   autopista de ferrovial
FERROVIAL - Archivo

Ferrovial pateix a la borsa després d'una rebaixa de recomanació de Barclays. El banc britànic ha retallat el seu consell fins a neutral des de sobreponderar i el preu objectiu fins als 29 euros per acció des dels anteriors 30 euros.

  • 28,92€
  • 0,28%

Per als experts de Barclays, hi ha altres noms més interessants al sector europeu de concessions, com les companyies franceses Vinci i Eiffage.

L'opinió de Barclays és similar a la publicada recentment per una altra gran empresa, JP Morgan, que a la setmana va retallar el consell fins a neutral des de sobreponderar, encara que va mantenir el preu objectiu sense canvis en 30 euros.

El banc nord-americà també va apuntar la francesa Vinci, per a la qual tenen un consell de sobreponderar, després que Ferrovial ho hagi fet millor durant els últims temps.

"Ara considerem que la relació risc-recompensa és menys atractiva a Ferrovial que a Vinci a causa de l'impacte del WFH (working from home), que ha afectat directament les autopistes del grup, que mostren una menor recuperació dels viatgers que les autopistes franceses", van explicar.

També van destacar l'impacte negatiu en Ferrovial de la reimposició de les restriccions relacionades amb la Covid a Toronto en comparació amb França, així com el limitat potencial d'augment de tarifes a curt termini a l'autopista 407 ETR, juntament amb el potencial risc de flux de notícies en relació amb la nova autopista gratuïta a l'àrea de Toronto.

"El nostre preu objectiu es manté sense canvis als 30 euros, cosa que suggereix una alça limitada del 10% davant del 16% que estimem per a Vinci", van concloure.

No pensen el mateix des de Morgan Stanley, ja que a principis de desembre van millorar el seu preu objectiu fins als 36 euros des dels 32,62 euros, amb una recomanació de sobreponderar.

Noticias relacionadas

contador