ep archivo   junta de accionistas de ferrovial de 2021
FERROVIAL - Archivo

Els experts de Morgan Stanley milloren aquest dijous el seu preu objectiu sobre Ferrovial fins als 36 euros des dels 32,62 euros, amb una recomanació de sobreponderar. Aquest nou preu suposa atorgar a la constructora un potencial de revaloració de més del 40% des dels nivells als quals cotitza actualment.

  • 28,92€
  • 0,28%

Ferrovial va anunciar aquest dimecres el tancament de la venda del negoci de medi ambient a Espanya i Portugal. La companyia va dir que la transacció generarà unes plusvàlues netes d'uns 330 milions d'euros. La venda a PreZero Internacional ha pujat finalment fins als 1.032 milions d'euros.

Aquestes dades finals no difereixen significativament del que s'ha anunciat al juliol, quan es va comunicar l'operació, si bé les plusvàlues sí que són lleugerament superiors. Tampoc no estava previst que es produïssin problemes en el tancament de l'operació.

Ferrovial acumula una pujada del 14% durant l'any. Des del punt de vista tècnic, és un títol alcista a llarg termini i, des de l'octubre del 2020, presenta una "impecable directriu alcista" que passa per la zona dels 25 euros, nivells des dels quals està rebotant. No té resistències fins als màxims anuals, als 27,75 euros, i per sobre hi ha els màxims històrics als 29,20 euros. La zona de suport principal és de 23,30 euros.

Noticias relacionadas

contador