ep el presidente de ferrovial rafael del pino y su consejero delegado inigo meiras en la junta de
FERROVIAL - Archivo
28,92€
  • 0,08€
  • 0,28%

Els experts de Morgan Stanley han pujat de cop 10 euros el preu objectiu de Ferrovial, que passa de 24,41 euros a 34,40 euros. Aquest nou preu està un 17% per sobre dels nivells de cotització actuals. Cal remarcar que la constructora cotitza en màxims històrics. Pel que fa a la recomanació, la mantenen a 'sobreponderar'.

Aquesta millora es basa en el negoci nord-americà de Ferrovial. "La seva transformació en un actor gairebé purament nord-americà està en ple apogeu. Ens submergim en els negocis gestionats als EUA, cosa que eleva el nostre valor de la constructora fins als 8.000 milions d'euros", assenyala Morgan.

El banc nord-americà també augmenta la valoració de l'autopista canadenca 407-ETR. Morgan explica igualment que el flux de caixa va per bon camí per obtenir una rendibilitat superior al 4,8%, amb "marge de maniobra per impulsar el dividend".

Tècnicament cal remarcar el bon aspecte tècnic de Ferrovial. "És avorridament alcista", assenyalen els experts de Bolsamanía. "Està en pujada lliure. Cada dia marca nous màxims històrics", afegeixen.

contador