ep archivo   una de las autopistas de ferrovial
FERROVIAL - Archivo

Ferrovial, a través de la seva filial de construcció nord-americana Webber, ha estat seleccionada pel Departament de Transports de Texas per dur a terme la construcció de dues carreteres a l'estat per 161,5 milions de dòlars (equivalents a uns 142 milions d'euros) als comtats de Guadalupe i Hays.

  • 28,92€
  • 0,28%

Segons un comunicat de l'empresa, el primer dels projectes, ubicat a Guadalupe, comprèn l'ampliació a 7,8 quilòmetres de la IH-10, una autopista urbana interestatal. L'obra inclou la construcció de dos nous passos elevats al carril principal i tres ponts a la carretera de circumval·lació, així com la reconstrucció de les carreteres adjacents i les interseccions a les carreteres de Zuehl i Santa Clara. Amb una durada de 50 mesos, està previst que els treballs comencin el març del 2022.

Així mateix, la filial nord-americana de Ferrovial també durà a terme la construcció d'una carretera amb una extensió de 10,1 quilòmetres ubicada al comtat de Hays. S'espera que les obres, que comprenen també la construcció de quatre ponts, tinguin una durada de 24 mesos i comencin al març del 2022.

Actualment, Webber està treballant en 49 diferents projectes ubicats als estats de Texas i Geòrgia. La filial nord-americana de Ferrovial ha anunciat l'adjudicació l'ampliació de la I-35 a San Antonio per 1.500 milions de dòlars. També ha estat seleccionada als darrers mesos per dur a terme la reconstrucció d'un tram de la I-35 a Texas per 81 milions de dòlars i la renovació i expansió de la carretera FM 1960, a Houston, per 70 milions de dòlars.

Aquests nous contractes formaran part del pla Horizon 24 de l'empresa, que compta amb els Estats Units com un dels seus mercats principals. Ferrovial Construcción fa més de 15 anys que està present al país i ha construït infraestructures vitals com les Managed Lanes, a Dallas-Fort Worth, o segments de l'SH 99 Grand Parkway, a Houston.

Noticias relacionadas

contador