ep obras de ferrovial
FERROVIAL

Ferrovial, a través de la seva filial de Construcció als Estats Units, Webber s'ha adjudicat l'ampliació d'un tram de 8 milles (12,8 quilòmetres) de la I-95, ubicada a Carolina del Nord. El Departament de Transport ha seleccionat la companyia per fer l'obra, valorada en 283 milions de dòlars (equivalents a uns 278 milions d'euros).

  • 28,92€
  • 0,28%

Segons ha explicat la companyia en una nota, entre els diferents treballs del projecte destaquen l'increment de la capacitat de la via a vuit carrils, des dels quatre amb què compta actualment; la substitució de diversos ponts i passos elevats; així com la millora del sistema de clavegueram.

L'obra, la finalització de la qual està prevista per a finals del 2026, millorarà la seguretat de l'autopista, alhora que reduirà la seva congestió i garantirà uns temps de desplaçaments més fiables, ha destacat Ferrovial.

És el segon contracte que aconsegueix Webber en aquest estat i que se suma a l'activitat que mantenen altres divisions de la companyia. A més, la filial treballa actualment en 52 projectes d'obra civil a Texas, Geòrgia, Virgínia i Carolina del Nord.

A la recent adjudicació per a l'ampliació de quatre carreteres a Texas per 332 milions d'euros se sumen l'adjudicació de la construcció d'un tram d'aproximadament 5 quilòmetres de l'autopista I-74 per 262 milions de dòlars (equivalents a més de 230 milions de euros).

Noticias relacionadas

contador