ep instalaciones de pharmamar
PHARMAMAR - Archivo

Febre borsari per PharmaMar després de l'eficàcia d'Aplidin contra la Covid. Els inversors minoristes anticipen que la companyia biotecnològica compta amb un important catalitzador per a les seves accions amb aquest medicament i es llancen a comprar els seus títols.

  • 26,24€
  • -1,43%

El valor puja un 7% després de disparar-se més d'un 21% aquest dimarts, després de la publicació d'un article a la revista científica Science, que va confirmar una potent eficàcia preclínica de l'Aplidin contra la SARS-CoV-2, en dirigir-se a la proteïna de l'hoste eEF1A.

L'estudi va reflectir com el seu fàrmac redueix gairebé al complet la càrrega viral del virus, la qual cosa sens dubte és molt important per a la companyia, perquè confirma les notícies positives anunciades durant els últims mesos per una publicació amb gran prestigi científic a nivell internacional.

Els dubtes dels inversors sobre aquest assumpte i l'arribada de les vacunes contra la Covid han provocat una gran volatilitat en els títols de Pharma Mar, que durant 2020 va arribar a disparar-se fins gairebé als 150 euros per títol.

Per anàlisi tècnica, després de superar el buit baixista i polvoritzar el seu últim màxim decreixent, el valor enfrontarà ara les resistències dels 129,90 i els 148 euros. "Aquestes referències no són altra cosa que els últims màxims decreixents" que ha marcat el valor durant els últims mesos, afirma José María Rodríguez, analista de Bolsamanía.

Noticias relacionadas

contador