ep archivo   sede de la constructora fcc en madrid espana
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

El Consell d'Administració de FCC ha acordat executar l'acord de repartiment d'un dividend flexible (scrip dividend) adoptat per la Junta General d'Accionistes de la companyia de data 14 de juny del 2022. El pagament en efectiu de 0,4 euros bruts per acció serà el proper 6 de juliol i els accionistes també podran rebre aquesta remuneració en forma d'accions, segons ha informat a través de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

FCC

  • 12,72€
  • 0,16%

En concret, el nombre de drets d'assignació gratuïta necessaris per rebre una acció nova serà 28. El nombre màxim d'accions a emetre a l'augment capital serà de 15.184.772. L'import nominal màxim de l'augment de capital serà de 15.184.772,00 euros.

El preu del compromís irrevocable de compra de drets d‟assignació gratuïta assumit per FCC és de 0,40 euros per dret. Aquest compromís de compra s'estendrà únicament als drets rebuts gratuïtament pels accionistes de la societat, no als drets comprats o altrament adquirits al mercat.

El començament del període de negociació dels drets d'assignació gratuïta serà el 20 de juny, mentre que el final del termini per sol·licitar la retribució en efectiu en virtut del Compromís de Compra serà el dia 27. El 4 de juliol serà el final del període negociació dels drets d'assignació gratuïta. El 6 de juliol es farà el pagament efectiu als accionistes que haguessin optat per vendre els seus drets a la societat.

Noticias relacionadas

contador