ep archivo   sede de la constructora fcc en madrid espana
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

L'oferta pública d'adquisició (OPA) voluntària i parcial llançada per FCC sobre el 24% de Metrovacesa ha rebut llum verda per part de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), tal com ha informat aquest dijous.

FCC

  • 13,90€
  • -0,43%
  • 9,17€
  • -4,48%

La CNMV conclou que després de les modificacions registrades en els darrers canvis proposats per FCC, l'OPA s'ajusta a la normativa.

Aquest 4 de maig, FCC Immobiliària, la filial que ha llançat l'oferta, modificava el preu per acció, reduint-lo en 0,60 euros fins als 7,20 euros.

Així mateix, FCC ha assenyalat que si Metrovacesa realitzés qualsevol altra distribució als seus accionistes amb anterioritat a la liquidació de l'oferta, la contraprestació de l'oferta es reduirà en un import igual a l'import brut per acció de la distribució en qüestió.

Recordem que l'OPA s'ha formulat sobre un màxim de 36.402.322 accions de Metrovacesa, representatives del 24% del seu capital social.

FCC Immobiliària i el seu soci de control, Control Empresarial de Capitals (CEC), podran assolir mitjançant l'oferta una participació màxima del 29,4087% del capital social de Metrovacesa (incloent-hi el 5,4087% que ja és titularitat de CEC, directa i indirectament, a través de Soinmob).

Noticias relacionadas

contador