ep junta general de accionistas de fcc 2021
FCC

FCC ha llançat una ampliació de capital per un import màxim de 163 milions d'euros amb l'objectiu d'atendre el bescanvi d'accions per a aquells accionistes que decideixin rebre el proper dividend en forma de noves accions. El màxim d'accions noves a emetre serà de 16,36 milions de títols, segons informa la constructora a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), que atorgarà als seus accionistes una nova acció per cada 25 títols actuals.

FCC

  • 12,62€
  • -0,63%

Com les accions de la constructora cotitzen ara als 9,9 euros per acció, el valor teòric de cada dret d'assignació gratuïta que rebran els accionistes serà de 0,384 euros, resultat de dividir la seva cotització entre 25 accions. Per als que triïn l'opció de l'efectiu, el pagament serà de 0,40 euros per acció i es realitzarà el proper 22 de juliol. En funció del percentatge d'accionistes que es decideixin per cadascuna de les dues alternatives, l'import de l'ampliació baixarà.

El calendari estableix aquest divendres, 2 de juliol, com a l'últim dia en què els seus títols cotitzen amb dret a rebre el dividend, el 12 de juliol com la data límit per sol·licitar l'efectiu i el 19 de juliol com el final del període de negociació dels drets.

Per això, el 22 de juliol es procedirà al pagament en efectiu als accionistes que així ho hagin decidit i el 30 de juliol començaran a negociar les noves accions resultants de l'execució del dividend flexible.

Aquest dividend està en línia amb els pagaments que la companyia sol fer cada any entre els mesos de maig i juny i tornarà a recórrer a la fórmula de l'scrip dividend, cada vegada més en ús a les grans companyies de l'IBEX 35.

Noticias relacionadas

contador