ep sede de la constructora fcc en madrid espana a 31 de octubre de 2019
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

FCC, a través d'FCC Construcción, i en consorci amb ROK Construction, s'ha adjudicat el contracte per al disseny i la construcció d'un nou hospital a Jersey (Regne Unit), una operació que té un valor total aproximat de 590 milions d'euros.

FCC

  • 13,32€
  • 0,45%

La companyia va assenyalar que el primer contracte és per un import de 40 milions d'euros i un termini de finalització d'un any i mig per al disseny del nou hospital, mentre que posteriorment s'iniciarà la fase de construcció per uns 550 milions d'euros.

La companyia espanyola va explicar que, amb la signatura d'aquest nou contracte al Regne Unit, continua amb el seu creixement en aquesta regió europea, "demostrant la seva capacitat i experiència en el desenvolupament d'aquesta mena de projectes".

En l'actualitat, ROK Construction, amb seu a Jersey, executa diferents infraestructures d'edificació no residencial en aquesta illa, com l'escola Les Quennevais, la seu de la Policia de Jersey i la remodelació de College Gardens.

FCC GUANYEN UN CONTRACTE DE 75 MILIONS

El consorci format per FCC Industrial i Siemens s'ha adjudicat el contracte d'obra i manteniment de la senyalització, telecomunicacions fixes i ERTMS nivell 2 de les Rodalies de Barcelona, en el tram Manresa-Barcelona Sants-Sant Vicenç de Calders, per un import de gairebé 75 milions d'euros, va informar la companyia.

En concret, l'abast del contracte, que compta amb un termini d'execució i manteniment de sis anys, consisteix en el desenvolupament de les instal·lacions d'enclavament, sistema de protecció de trens, telecomandament i la seva integració amb el lloc de comandament, així com els sistemes de subministrament d'energia.

Noticias relacionadas

contador