ep trabajadores de fcc en estados unidos
FCC - Archivo

FCC Servicios Medio Ambiente s'ha adjudicat, a través de la seva filial als Estats Units, un contracte de recollida de residus sòlids urbans a la ciutat de Edgewood (Florida), per un període de fins a 20 anys. La cartera total del contracte ascendiria a 12 milions de dòlars.

FCC

  • 12,66€
  • -0,63%

La flota de vehicles de gas per a aquest nou contracte compartirà la base d'operacions amb l'estació pròpia de recàrrega de Gas Natural Comprimit (GNC) que FCC ja té al Comtat d'Orange, on es troba Edgewood, segons ha informat l'empresa espanyola controlada per Carlos Slim.

La companyia amplia així la seva presència a l'estat de Florida on ja presta serveis, entre els quals la recollida de residus de Palm Beach, amb més d'un milió d'habitants.

També als Estats Units, ja ha conclòs les seves noves instal·lacions a Omaha, Nebraska, incloent una nova terminal de subministrament de GNC, el contracte de recollida del qual s'iniciarà el 30 de novembre d'aquest mateix any, aconseguint una cartera potencial de més de 500 milions de dòlars (422 milions d'euros).

En els últims cinc anys, l'empresa ha acumulat una cartera de contractes signats superior a 2.000 milions de dòlars (1.690 milions d'euros), prestant servei a més de vuit milions de nord-americans.

Noticias relacionadas

contador