• El grup es va apuntar un marge del 16,5% sobre les vendes
ep antibioticos farmacos blister pastillas
BERBÉS

Faes Farma (+0,15%) ha guanyat un 47,6% més al primer trimestre de 2018, fins als 13,7 milions d'euros. La companyia s'ha apuntat a més un marge del 16,5% sobre les vendes, segons ha informat a través d'un comunicat enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 3,38€
  • 1,81%

L'EBITDA del grup farmacèutic entre gener i març va ser de 17,9 milions d'euros, un 28,8% més que durant el mateix període de l'any anterior. Una xifra que, segons la companyia, està per sobre de l'objectiu establert per a l'actual exercici.

L'EBITDA del grup farmacèutic entre gener i març va ser un 28,8% superior al de l'any anterior

La xifra de negoci de Faes Farma s'ha situat en acabar el primer trimestre als 83,3 milions d'euros, 39,3% més. Així mateix, les societats adquirides pel grup el 2017 van aportar més de 18 milions a la seva facturació, un 21,8% del volum total de vendes registrades per la farmacèutica.

La companyia ha anunciat, a més, aquest divendres la convocatòria de la seva junta general d'accionistes, que se celebrarà "els dies 20 o 21 juny de 2018, en primera i segona convocatòria". Allà, "el grup posarà a examen l'aprovació dels comptes anuals i informe de gestió". Així mateix, procedirà amb la "reelecció o nomenament de consellers" i el pla de retribució d'accionistes, després d’"aprovar una ampliació de capital amb càrrec a reserves".

Noticias relacionadas

contador