ep areainvestigacionfaes farma
FAES FARMA - Archivo
3,38€
  • 0,06€
  • 1,81%

Faes Farma espera tancar el 2019 amb un benefici net entre 60 i 63 milions d'euros, xifra que suposaria una millora d'entre el 16% i el 22% respecte al passat exercici. El grup estima tancar l'exercici actual amb significatius creixements percentuals en totes les principals magnituds del seu negoci. Així ho ha avançat la companyia durant una reunió celebrada amb analistes i inversors aquest dijous.

La farmacèutica ha avançat que estima una alça en els seus ingressos d'entre el 8,8 i el 10%, cosa que li permetria situar la seva xifra de vendes dins del rang d'entre 353 i 356 milions d'euros. També ha anunciat al mercat que espera aconseguir aquest any un EBITDA d'entre 85 i 89 milions, xifra que suposaria un increment d'entre el 17% i el 23% respecte a la xifra de 2018.

La companyia explica que ha superat sistemàticament les seves estimacions de resultats durant els últims quatre anys. A més, Faes Farma ha incrementat la retribució a l'accionista en un 83% entre 2015 i 2018 i, en paral·lel, ha invertit 92.300.000 d'euros en adquisicions inorgàniques i altres 59 milions addicionals en inversions orgàniques per al desenvolupament del seu pla estratègic. Finalment, ha elevat durant aquest període la seva plantilla en 409 persones.

En la divisió Iberia Farma, l'objectiu és potenciar les marques pròpies, definir especialitats mèdiques amb desenvolupament de la cartera, explotar la sanitat privada i adquirir productes, companyies o noves llicències.

Ha superat sistemàticament les seves estimacions de resultats durant els últims quatre anys

A l'àrea Internacional Farma, els plans de la companyia passen per mantenir el focus en Amèrica Llatina i Àfrica, augmentar la mida de les xarxes comercials en filials claus com Mèxic i Xile i, finalment, avaluar la compra de productes o companyies.

En relació amb el negoci de Salut i Nutrició Animal, s'apostarà per la internacionalització, invertir en les plantes de producció, mantenir el lideratge en alimentació porcina, potenciar altres espècies, transmetre al mercat la garantia i qualitat de la marca i focalitzar les vendes de productes amb alt nivell tecnològic i marge.

Noticias relacionadas

contador