ep la bolsamadrid
AYUNTAMIENTO DE MADRID - Archivo
3,65€
  • 0,03€
  • 0,69%

Les accions de Faes Farma emeses durant l'ampliació de capital alliberada que la companyia va executar com a conseqüència del seu programa de 'dividend flexible' començaran a cotitzar aquest dimecres a les borses de Bilbao, Madrid, Barcelona i València.

Aquestes accions van ser admeses a negociació dimarts 29 de gener i 's'estrenaran' aquest dimecres al mercat, ha explicat la farmacèutica en una comunicació a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

El nombre d'accions noves emeses en aquesta ampliació de capital alliberat ha estat de 8.053.855 accions de 0,10 euros de valor nominal cadascuna, els quals incrementarà l'import del capital a 805.385,50 euros.

Un 86,47% del capital de Faes Farma va optar per subscriure accions de nova emissió de la companyia dins el programa de dividend flexible de l'exercici 2018, que equival a 0,118 euros, un 18% més que l'import pagat l'any passat pel mateix concepte, per als accionistes que triïn el cobrament en metàl·lic.

"Destaquem l'èxit rotund d'aquest novè dividend flexible, primer corresponent a l'exercici 2018, igual que va succeir amb els vuit anteriors", va subratllar la farmacèutica a principis de gener.

Noticias relacionadas

contador