macron-recevra-zuckerberg-et-d-autres-geants-de-la-tech-le-23-mai

Facebook comprarà una empresa britànica d'intel·ligència artificial per fer front a les notícies falses (fake news). Així ho assegura TechCrunch, que seria un gran canvi d'estratègia de la popular xarxa social que segueix tractant de deixar enrere l'escàndol de Cambridge Analytica.

  • 493,50$
  • -0,52%

L'adquisició d'aquesta companyia se sumaria a una sèrie d'alternatives dutes a terme per la xarxa social, com la d'expandir els seus comprovació de fets (fact-check) en un major nombre de països.

La popular xarxa social segueix intentant deixar enrere l'escàndol de Cambridge Analytica

La companyia de seguretat cibernètica en qüestió es diu Bloomsbury AI, té seu a Londres i li costaria a Facebook uns 30 milions de dòlars, segons les estimacions dels experts. Amb tot, seria una clara prova que els de Zuckerberg estan buscant reforços fora de la seva pròpia companyia.

Les xarxes socials com Facebook s'enfronten, a més, a les dures regulacions de la Unió Europea (UE), que podrien acabar prohibint-los llegir els missatges privats dels seus usuaris i han arribat de la mà de la nova GDPR (Llei de Protecció General de Dades) europea.

Les lleis de l'anomenada privacitat virtual s'han vist retardades després dels recents desacords a Brussel·les, però entraran en vigor aquest mateix any, segons ha informat el diari britànic The Telegraph.

Noticias relacionadas

contador