ep campana de ezentis por el coronavirus
EZENTIS

Ezentis ha decidit reduir temporalment la remuneració de l'alta direcció i dels consellers de la companyia un 20% en un context marcat per la situació generada per la propagació del coronavirus.

  • 0,19€
  • 0,52%

En concret, els consellers i els membres del comitè de direcció assumiran una disminució del 20% del seu sou, mentre que a la resta del personal directiu se'ls reduirà un 10%.

"Tots els ciutadans tenim davant nostre un repte molt difícil, i hem d'aportar des dels nostres respectius àmbits tot el nostre esforç per superar aquesta difícil situació", ha explicat el conseller delegat del grup, Fernando González, en una carta als treballadors,

Ezentis continua amb la seva activitat, en ser considerat el manteniment i operació de xarxes de telecomunicacions i energia com un servei essencial, estratègic i crític pel Govern, als vuit països on està present.

La companyia ha establert estrictes protocols per garantir la salut i seguretat de tots els treballadors, així com facilitar la conciliació de la vida laboral i familiar.

Noticias relacionadas

contador