ezentis680

El grup Ezentis puja amb força aquest divendres al Mercat Continu. La companyia reacciona pujant un 6% al parquet després d'aprovar una ampliació de capital que permet l'entrada d'Ericsson.

  • 0,19€
  • 0,52%

Així ho ha anunciat Ezentis a través d'un comunicat remès aquest divendres a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

La companyia ha tancat aquest divendres una ampliació de capital de 19,5 milions per possibilitar l'arribada de la sueca

"S'ha produït el tancament de l'adquisició per Ezentis Tecnologia, del 100% del capital social de la societat Excellence Field Factory, a Ericsson Espanya, SA, després del compliment satisfactori de totes les condicions suspensives a les quals estava subjecta l'adquisició", ha afirmat el grup al seu comunicat.

Amb tot, Ezentis també ha aprofitat per executar "l'acord d'augment de capital aprovat per la Junta General Extraordinària d'accionistes celebrada el 14 de maig de 2018 sota el punt primer de l'ordre del dia, per la qual cosa es lliura a Ericsson la part del preu en accions, segons es preveia al contracte de l'adquisició".

Així mateix, Ezentis afirma que aquestes accions noves "que rep Ericsson representen el 9,637% del capital social d'Ezentis després de l'ampliació". Finalment, Ezentis ha informat del nomenament d'Alonso Durán com a conseller dominical en representació d'Ericsson.

Noticias relacionadas

contador