• La fusió de les dues companyies crearia un gegant al sector de les telecomunicacions
ezentis guillermo fernandez vidal
Ezentis

Ezentis es troba immersa en negociacions amb Ericsson per a l'eventual compra d'actius o serveis a Espanya, encara que no s'hagi adoptat cap decisió ni s'hagi materialitzat cap acord, segons ha informat aquest divendres a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 0,19€
  • -0,53%

Ezentis diu que, en el curs ordinari de la seva activitat, la companyia analitza de forma regular les diferents oportunitats d'inversió que es presenten per al grup. "A la data d'aquesta comunicació, no s'ha adoptat cap decisió ni s'ha materialitzat cap acord que comporti l'adquisició de cap companyia o serveis de l'esmentada societat", apunten al comunicat.

Segons ha informat El Confidencial al gener, les dues companyies estarien, des de finals de l'any passat, negociant la creació d'una nova societat conjunta. A més, apunten que al principi la intenció d'Ezentis era adquirir Ericsson Espanya amb els diners de l'ampliació de capital de 65 milions que va llançar la companyia a l'octubre passat. No obstant això, no es va poder dur a terme per les condicions del mercat, llavors sacsejat pel referèndum il·legal de l'1-O a Catalunya, que només va permetre cobrir-ne un 45% (29,6 milions)

Noticias relacionadas

contador