ezentisresultados

Ezentis es desploma a la borsa. L'empresa ha confirmat que ha sol·licitat a la Societat Estatal de Participacions Industrials (SEPI) un rescat de 70 milions d'euros, pel fet que travessa una situació financera molt delicada, i la CNMV ha decidit que torni a cotitzar en uns minuts.

  • 0,19€
  • -0,53%

Ezentis ha presentat "una sol·licitud de suport públic temporal amb càrrec al Fons de Suport a la Solvència d'Empreses Estratègiques, per un import total de 70 milions d'euros. La sol·licitud es troba en procés d'anàlisi per la SEPI com a entitat encarregada de la instrucció del procediment", segons ha explicat al regulador, després d'una informació publicada per El Confidencial que anticipava aquesta sol·licitud.

En aquest sentit, el màxim accionista, José Elías, ha demandat l'anterior conseller delegat, Fernando González, perquè considera que ha comès administració deslleial. González va dimitir a finals de l'any passat.

Elías va aconseguir el 28% del capital d'Ezentis, perquè el seu objectiu era fusionar la companyia amb Audax Renovables, en què controla una participació majoritària.

Tot i això, l'operació no es va tancar i Ezentis arrossega un deute de 130 milions d'euros i el 2021 va tancar amb un patrimoni negatiu de 159 milions d'euros.

Noticias relacionadas

contador