ep recursoezentis
EZENTIS - Archivo

El Consell d'Administració d'Ezentis ha acordat el nomenament de Diego de Cárdenas com a nou director de negoci i operacions del grup, amb la responsabilitat de desenvolupar i implantar l'estratègia comercial i gestionar les operacions d'Ezentis.

  • 0,19€
  • 0,53%

Diego de Cárdenas va ocupar durant 14 anys diversos càrrecs de responsabilitat a Telefónica, entre ells el de CFO de Telefónica Empreses Brasil i director de Control de Gestió, Inversions i Planificació de la companyia a Argentina i Brasil, així com posicions globals al centre corporatiu de Espanya. Es va incorporar a Ezentis el 2017, i ha ocupat el càrrec de Director General del Brasil, la Direcció d'Ezentis Iberia, així com la Direcció de Desenvolupament de Negoci.

"El nomenament de Diego reforça el compromís d'Ezentis amb el desenvolupament del talent intern, complementat amb l'extern, per cobrir les necessitats de l'empresa, estar preparats per als desafiaments futurs i continuar sent competitius", ha dit la companyia en un comunicat.

L'empresa ha emprès una renovació de l'anterior equip directiu en qupe també s'emmarca el nomenament recent de Jordi Bellsolell com a Director Econòmic Financer. Ezentis ha subratllat que segueix treballant en un pla de competitivitat, enfocat principalment al mercat europeu i brasiler, "que asseguri la plena satisfacció i la confiança de tots els seus grups d'interès".

Noticias relacionadas

contador