ep archivo   edificio de la sede de ezentis en madrid
Jesús Hellín - Europa Press - Archivo

Ezentis assegura que continua amb les negociacions amb els creditors sobre el seu pla de reestructuració, sense que de moment s'hagi arribat a cap acord concret, negant determinades informacions aparegudes a la premsa, segons un comunicat enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 0,18€
  • -3,68%

"S'està duent a terme un procés de negociació en el marc de l'elaboració i aprovació d'un Pla de Reestructuració amb els creditors que asseguri la continuïtat de la companyia, sense que fins ara s'hagi adoptat cap acord respecte de cap operació concreta", aclareix Ezentis.

La companyia afegeix que, en tot cas, "qualsevol possible operació estaria subjecta, entre d'altres, a les preceptives aprovacions pels òrgans d'administració de la societat i seria comunicada al mercat tan bon punt s'hagués aconseguit un acord".

Com explicava fa uns dies la companyia, "el Consell d'Administració de la societat considera convenient negociar, elaborar, aprovar i homologar un Pla de Reestructuració amb els creditors que asseguri la continuïtat de la companyia, per això resulta imprescindible disposar del temps necessari per a dur a terme aquestes negociacions".

Noticias relacionadas

contador