• La companyia ha assenyalat en un comunicat que "no hi va haver cap altre candidat que es considerarà"

Expedia va nomenar aquest dimecres Mark Okerstrom, director financer de la companyia, nou conseller delegat en substitució de Dara Khosrowshahi, l'entrada en Uber com a conseller delegat del qual es va fer pública a inicis d'aquesta setmana.

A més de responsable de les finances de la plataforma de viatges, Okerstrom ha estat vicepresident executiu d'operacions durant els últims sis anys. El nou CEO s'incorporarà també a l'equip de directius al costat de Khosrowshashi, que continuarà ocupant el seu seient.

La companyia ha assenyalat en un comunicat que "no hi va haver cap altre candidat que es considerarà".

"Estic deixant les regnes a les millors mans", va destacar Khosrowshahi, que va definir el nou conseller delegat, amb el qual va estar treballant mà a mà, com "un líder incansable, estratègic i ferm".

En una roda de premsa aquest dimecres, recollida per Reuters, Okerstrom es va referir a Uber i Expedia com negocis "complementaris" i va apuntar a una possible associació entre les dues companyies.

"Donada la nostra propera relació, qui sap?", Va insinuar. "Tenim llaços molt més estrets que els que hem tingut mai. Potser en sortirà alguna cosa", ha afegit, sense donar-ne més detalls.

Les accions d'Expedia van pujar un 0,2% després d'un descens del 4%, quedant al tancament en 143,44 dòlars.

Noticias relacionadas

contador