chine evergrande n est pas trop gros pour faire faillite avertit le global times 20210918085026

La promotora xinesa Evergrande Group ha començat a reemborsar als inversors dels seus productes patrimonials amb propietats immobiliàries, segons ha declarat una unitat de la seva principal empresa, Hengda Real Estate Group.

Evergrande, amb més de 300.000 milions de dòlars en passius, està submergit en una crisi de liquiditat que l'està portant a buscar alternatives contrarellotge per aconseguir fons per pagar als seus nombrosos prestadors i proveïdors. Aquest dijous ha de pagar interessos de bons per valor de 83,5 milions de dòlars.

L'empresa ha explicat que els inversors interessats en canviar productes de gestió patrimonial per actius físics s'han de posar en contacte amb els seus assessors d'inversió o visitar les oficines locals.

S'estima que hi ha 40.000 milions de iuans (6.000 milions de dòlars) en productes de gestió de patrimoni d'Evergrande. Aquests productes solen estar en mans d'inversors minoristes.

Els mètodes de pagament i els detalls específics estan subjectes a les condicions locals, va dir un representant del servei d'atenció a client a Reuters aquest diumenge.

Segons una proposta a la qual ha tingut accés l'agència, els inversors de productes patrimonials poden triar entre apartaments amb descompte, oficines, locals comercials o aparcaments per al reemborsament.

Noticias relacionadas

contador