ep jose miguel garcia consejero delegado de euskaltel en la junta general de accionistas de 2020
EUSKALTEL - Archivo

Euskaltel es dispara un 16%, fins als 11,20 euros, per ajustar el seu preu de tancament del divendres (9,59 euros) a l'OPA de MásMóvil, plantejada als 11,17 euros per acció en efectiu. L'operadora basca de telecomunicacions serà comprada per gairebé 2.000 milions d'euros, en una operació que ja compta amb l'aprovació dels seus principals accionistes, que controlen el 52% del capital.

  • 10,94€
  • 0,00%

L'oferta, de caràcter "amistós i voluntari", està condicionada a aconseguir "l'acceptació d'almenys un 75% més una acció del capital i al fet que obtingui totes les autoritzacions de competència i reguladores oportunes. Malgrat que l'oferta no és una OPA d'exclusió, MásMóvil té intenció de promoure l'exclusió de negociació de les accions d'Euskaltel de les borses de valors.

A més, compta ja amb el suport imprescindible d'un 52,32% del capital social d'Euskaltel, ja que, els seus principals accionistes, Zegona Communications, Kutxabank i Alba Europe s'han compromès a acceptar-la mitjançant acords irrevocables aconseguits amb MásMóvil.

Per assegurar-se l'èxit, MásMóvil ha confirmat al govern basc que mantindrà la seu social del futur grup a Euskadi.

Noticias relacionadas

contador