• Les vendes van augmentar un 9% durant el trimestre fins als 2.890 milions de dòlars
william lauder estee
Estée Lauder

La companyia de cosmètica Estée Lauder ha sorprès el mercat amb els seus resultats. Tant que les seves accions pugen com l'escuma a Wall Street a les operacions prèvies al toc de campana. La companyia amb seu a Nova York rebota gairebé un 5% al premarket ajudada per les bones dades del seu quart trimestre fiscal finalitzat el 30 de juny, que ha donat a conèixer aquest divendres. En concret, la companyia va guanyar 229 milions de dòlars, o 61 centaus per acció, enfront dels 94 milions, o 25 centaus per acció, registrats durant el mateix període de l'any anterior.

  • 144,99$
  • -1,61%
Les vendes de la unitat de maquillatge es van incrementar fins als 5.050 milions de dòlars, impulsades pels bons resultats de Too Faced, M.A.C, Tom Ford i Smashbox

A més, les vendes de la companyia van augmentar un 9% fins als 2.890 milions de dòlars, molt per sobre dels 2.650 milions registrats durant el mateix període de l'exercici anterior i també per sobre de les estimacions dels analistes de FactSet, que esperaven 2.850 milions de dòlars en vendes.

Segons ha explicat Estée Lauder, les vendes de cura de la pell van arribar als 4.520 milions de dòlars l'any, amb els productes de La Mer com a grans guanyadors, ja que aquesta marca mostra guanys de dos dígits. Així mateix, les vendes de maquillatge es van incrementar fins als 5.050 milions de dòlars, impulsades principalment pels bons resultats dels productes de Too Faced i Becca, marques adquirides durant el segon trimestre, i pels increments experimentats per marques com M.A.C., Tom Ford i Smashbox.

La companyia espera que les vendes segueixin incrementant-se durant el seu primer trimestre fiscal, en què ja està immersa, al voltant d'un 9% o 10%. A més, estima que el benefici per acció se situï entre els 85 i 89 centaus, mentre que creu que el benefici ajustat per acció serà d'entre 94 i 97 centaus, tot i que el consens de FactSet preveu que es quedi en 91 centaus. Les accions d'Estée Lauder han pujat un 28,5% aquest any.

Noticias relacionadas

contador