ep archivo   gabriel escarrer consejero delegado de melia hotels international
MELIÁ HOTELS INTERNATIONAL - Archivo

Com a "memorable" i "molt positiu". Així ha qualificat l'estiu el conseller delegat de Meliá Hotels International, Gabriel Escarrer, que ha destacat la recuperació dels nivells previs a la pandèmia, tant a l'ocupació com a la tarifa (amb més consum de luxe i habitacions superiors), encara que sense xifrar aquesta millora.

  • 7,45€
  • 0,81%

A través d'un missatge publicat en una xarxa social, Escarrer ha subratllat el comportament de les principals destinacions vacacionals espanyoles. A més, espera que al setembre s'assoleixin xifres similars a les del mateix mes del 2019, tornant a destacar la millora de la tarifa (amb més despesa en habitacions superiors) i, sobretot, de la demanda, mantenint-se les reserves last minute, amb millora en les previsions setmana rere setmana.

Segons assenyalen els analistes de Banc Sabadell, es tracta d'una "notícia positiva, encara que d'impacte limitat en la mesura que ja van donar una guidance d'EBITDA d'almenys 400 milions d'euros, que de manera implícita porta a assolir un EBITDA al tercer i quart trimestre del 2022 a nivells similars als del 2019".

Tot i això, esmenten que, "malgrat aquests comentaris, el valor ha caigut un 25% des de l'1 de juny pels dubtes sobre l'evolució del negoci després de l'estiu i ara descompta un escenari que creiem excessivament negatiu (cotitza a nivells òmicron de novembre del 2021 quan van tornar totes les restriccions)".

Els experts de l'entitat situen el preu objectiu de 7,71 euros per acció, amb una recomanació de compra.

Noticias relacionadas

contador