1238323 equipo energy solar tech comprimida

El Consell d'Administració de BME Growth ha aprovat la incorporació d'Energy Solar Tech el 12 de desembre que ve una vegada analitzada i estudiada tota la documentació presentada per l'empresa i emès l'informe d'avaluació favorable del Comitè de Coordinació de Mercat i Incorporacions.

Energy Solar Tech és la tretzena companyia que s'uneix a BME Growth aquest any i la sisena que s'incorpora a aquest mercat de BME des de l'Entorn Pre Mercat. Aquest programa de BME acompanya les empreses al seu camí cap als mercats de valors amb formació i ajuda en la seva adaptació per fer el salt. Actualment, aquest programa es consolida amb 24 empreses i 24 partners que ja s'han sumat al projecte d'acceleració i creixement.

El Consell d'Administració de l'empresa ha fixat un valor de referència per a cadascuna de les accions de 3,12 euros, que és el preu de subscripció de les ampliacions de capital realitzades per la companyia, xifra que suposa una valoració total de l'empresa en 64,5 milions d'euros.

El codi de negociació de la companyia serà ETC. L'assessor registrat de l'empresa és GVC Gaesco Valores, que també actuarà com a proveïdor de liquiditat.

Energy Solar Tech és una companyia tecnològica del sector de l'energia la missió de la qual és facilitar la migració de les empreses a les energies renovables, mitjançant el seu model diferencial d'outsourcing energètic, que permet minimitzar el cost energètic dels clients sense assumir inversió.

contador