ep archivo   ence
César Arxina - Europa Press - Archivo

Ence ja ha tancat acords de venda per a aproximadament un milió de tones de cel·lulosa per a aquest any 2023, xifra que suposa cobrir el màxim de producció de les biofàbriques de la companyia per al present exercici. Principalment, els acords de venda assolits tenen per destinació el mercat europeu, en què Ence té importants avantatges competitius logístics i de servei al client.

  • 3,61€
  • 2,50%

A través d'aquestes operacions, la companyia aconsegueix augmentar la seva quota de mercat al continent i millorar-ne el posicionament en segments clau i que es troben en creixement. Aquest és el cas del tisú, les especialitats i el packaging, segments que representen a prop del 90% de les vendes contractades.

En aquest sentit, cal destacar el pes de les vendes de productes especials, que aporten un plus de valor afegit en un mercat altament competitiu. Les vendes d'aquests productes, englobats sota la marca Ence Advanced, representen el 20% del total compromès i plantegen un creixement potencial addicional del 10%, actualment en homologació, al llarg de l'exercici.

Ence aconsegueix així una posició de referència en un mercat on la demanda mundial de paper ha experimentat un creixement important, acumulat des del 2021.

D'altra banda, els acords de venda tancat per a aquest any evidencien un augment de la capil·laritat de la companyia, amb un augment del 12% en clients petits i mitjans.

Noticias relacionadas

contador