ep archivo   planta de ence en pontevedra
EUROPA PRESS - Archivo

Data clau per al futur d'Ence. El Tribunal Suprem ha notificat a la paperera que el 7 de febrer es reunirà per a la "votació i fallada dels recursos de cassació interposats per la societat i altres entitats contra les sentències de l'Audiència Nacional dictades en els procediments seguits a instància de Greenpeace Espanya i l'Ajuntament de Pontevedra, en les quals declara la nul·litat de la pròrroga de la concessió de domini públic marítim terrestre en què s'assenta la biofàbrica de Pontevedra".

  • 3,44€
  • -0,64%

Ence ha afegit, en un comunicat remès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), que "previsiblement, la decisió del Tribunal Suprem en ambdós recursos es coneixerà les setmanes posteriors a la data assenyalada per a votació i fallada".

Aquesta decisió és vital per a la continuïtat d'aquesta fàbrica, que és un dels principals centres productius d'Ence. La decisió del Tribunal Suprem, per tant, serà clau per al comportament borsari de la companyia.

El 2021, després de la decisió de l'Audiència Nacional, Ence va proveir gairebé 200 milions d'euros pel tancament de la seva fàbrica de Pontevedra i es va desplomar a la borsa.

En cas que el tancament es portés a terme, la companyia haurà de fer front a 48 milions d'euros de costos derivats del desmantellament de la fàbrica i de la suspensió dels contractes en vigor.

Noticias relacionadas

contador